De unde pot cumpara produsele?

Pentru comenzi Forever aveti la dispozitie urmatoarele modalitati: le puteti comanda direct de la Forever Living Romania (click AICI), prin telefon sau pe www.aloeveragel.info.ro. Sau, poti cumpara direct de la unul din depozitele din tara (Bucuresti, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Brasov, Craiova).

Ce este Multi-Level-Marketing (MLM)?

Ai laudat vreodata un film sau un produs unui prieten, pur si simplu pentru ca ti-a placut atat de mult, incat nu ai putut sa taci? Ei bine, ai facut reclama din gura, fara sa vrei. Acest tip de reclama este cel mai productiv, pentru ca se bazeaza direct pe satisfactia consumatorului. Asa se dezvolta afacerea de tip MLM: tu ii spui prietenului tau cel mai bun, ii palce si se inscrie (si consuma produsul recomandat, sau mai multe). La randul lui, el spune altor 2 sau 3 prieteni foarte buni (din care, poate, doar unuia i se potriveste, ceilalti doi se mai gandesc). Si tot asa. In felul acesta, informatia ta a ajuns la 4-5 persoane, iar tu primesti bonus pentru ca aceste persoane s-au inscris si consuma produsele recomandate prin tine.

Trebuie sa vand produsele daca le cumpar?
Nu, nu sunteti obligat sa vindeti produsele. Le puteti achizitiona numai pentru a le folosi dvs si familia.

Este vorba de vanzare? Dar nu mi-a placut niciodata aceasta activitate.
Fie ca recunoastem sau nu, orice activitate pe care o desfasuram implica o tranzactie: ne vindem cunostintele, experienta dobandita, bunurile pe care le facem singuri, sau chiar timpul nostru. Consuma produsele si apoi vei putea sa vorbesti liber, despre ceea ce te pasioneaza. Fara sa fie nevoie sa te duci cu sacosa din usa in usa. Nici vorba. Suntem platiti ca sa facem reclama, nu sa fim comis-voiajori.

Nu stiu nimic despre Aloe vera sau MLM. Cum pot dezvolta o astfel de afacere in aceste conditii?
Compania organizeaza GRATUIT seminarii si intalniri pentru dezvoltarea personala. De asemenea, poti cumpara carti, casete prin care sa cunosti persoane care au avut succes in aceasta afacere si sa inveti din experienta lor. Persoana care ti-a recomandat aceasta afacere (numita si sponsorul tau), precum si managerul retelei, iti este alaturi pe tot parcursul dezvoltarii tale.

Trebuie sa platesc mai tarziu?
Nu, nu sunt taxe ascunse. Tot ce aveti de platit este pretul produsului.

Am voie sa vand produsele?
Da, puteti oricand sa le recomandati si sa le vindeti, daca sunteti un consumator multumit. Poate unui prieten ii place un produs pe care il folositi. De ce sa nu i-l vindeti?

Daca ma voi hotari mai tarziu sa abandonez aceasta activitate, ce obligatii am?
Noi speram ca nu te vei razgandi, dar, daca se va intampla, vei putea cere sa fi scos din baza de date a Companiei. Simplu. Fara alte cheltuieli si obligatii.