Ginkgo Plus Forever

Forever Ginkgo Plus. Intretineti-vã creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul „tonic al creierului”, datând de peste cinci milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinatie unicã de patru plante chinezesti. Extractului din frunze de Ginkgo biloba, componentul principal, i-au fost asociate renumite ingrediente vegetale din China: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schisandra si Fo-ti uscat cu efecte vindecatoare.
Se cunoaste faptul cã Ginkgo este cel mai vechi arbore care a supravietuit. Acesti arbori trãiesc incredibil de mult (deseori peste 1000 de ani) si sunt extrem de rezistenti fatã de ciuperci si insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute (accesibile) suplimente nutritive disponibile în Europa si America de Nord.
Extractul din frunze de Ginkgo biloba contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor. De asemenea, actioneazã ca antioxidant. S-a dovedit cã ginkgo îmbunãtãteste circulatia cerebralã, ceea ce îl face un remarcabil „tonic al creierului”.

Efecte benefice ale ciupercii Reishi (Ganoderma Lucidum):
– este cunoscuta in China datorita proprietatilor de stimulare si reglare a metabolismului, de favorizare a circulatiei sanguine, fiind denumita si « elixirul vietii », datorita reputatiei pe care o are in tarile asiatice ca produs tonic de prelungire a vietii.

Mod de administrare:
– A se consuma cate o tableta de doua ori pe zi

Continut:
– 60 tablete / cutie.

Forever Ginkgo Plus pret: