Gentlemans Pride After Shave

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Gentlemans Pride After Shave este oferit toturor barbatilor de catre Forever Living Products Romania, pentru ca barbieritul sa fie desavarsit de senzatia de prospetime conferita de acest exceptional produs. Toti barbatii stiu ca ritualul barbieritului, fie ca este realizat cu aparate de ras manuale, fie de aparate de ras electrice lasa in urma lor zgarieturi, iritatii, taieturi si uscaciune cutanata.

Gentlemans Pride After Shave
Gentlemans Pride After Shave

Toate neplacerile cauzate de catre barbierit vor deveni amintire daca veti folosi Gentlemans Pride After Shave. Produsul nostru este un after-shave balsamic, fara alcool, hidratant, avand un miros masculin, curat.

Emulsie catifelanta si hidratanta

Gentlemans Pride After Shave va este prezentat sub forma unei emulsii catifelante si hidratante, ce calmeaza pielea dupa barbierit. Gentlemans Pride After Shave are la baza evident gelul stabilizat de aloe vera, alaturi de extracte de musetel si rozmarin pentru sporirea efectelor de calmare si hidratare. Combinatia unica dintre agentii de emolire si de hidratare si gelul stabilizat de aloe vera va conferi o senzatie foarte placuta care va reimprospata si inviora pielea.

Barbatii vor indragi aceasta lotiune dupa ras

Barbatii care vor folosi Gentlemans Pride After Shave vor indragi senzatia de prospetime pe care acest produs o confera, in vreme ce femeile vor aprecia si ele nota de masculinitate data de parfumul sau.

– Lotiune dupa ras sub forma unei emulsii hidratante
– Gentlemans Pride After Shave nu contine alcool
– Produsul are o actiune calmanta si hidratanta
– Folosirea produsului confera o nota masculina unica si proaspata in acelasi timp

Mod de utilizare Gentlemans Pride After Shave:

  • Gentlemans Pride After Shave se va folosi dupa barbierit, prin aplicarea acestuia pe zona fetei

Mod de prezentare Gentlemans Pride After Shave:

  • 118 ml

Forever Gentlemans Pride After Shave pret: