Forever Vision

Forever Vision este un produs marca Forever Living Products destinat a aduce toate elementele nutritive cu un rol insemnat in mentinerea nealterata a simtului vazului. Acest simt este unul nepretuit, dar ca si in alte cazuri ajunge sa fie apreciat abia atunci cand este in pericol, pentru ca de cele mai multe ori noi oamenii consideram ca este de la sine inteles sa vedem.

Forever Vision este un supliment nutritiv ce are la baza luteina, extract de afine, zeaxantina, carotenoizi, antioxidanti foarte puternici, resveratrol, alaturi de alte substante nutritive. Este bine cunoscut ca fructele de afine contribuie la mentinerea vederii, ameliorand circulatia la nivelul ochilor. Luteina, care este un carotenoid prezent in mai multe fructe si legume are o contributie importanta la protectia retinei. Alti doi carotenoizi importanti sunt zeaxantina si astaxantina cu contributii importante in mentinerea sanatatii maculei retiniene.

Asadar, se poate concluziona ca amestecul brevetat prezent in produsul Forever Vision prezinta efecte deosebit de importante asupra sanatatii ochilor, anume:

  • Luteina prezenta in Forever Vision ajuta la protectia retinei;
  • Amelioreaza circulatia sangelui la nivelul ochilor, lucru datorat prezentei extractelor de afine;
  • Zeaxantina este importanta pentru mentinerea sanatatii maculei;
  • Vitamina A din Forever Vision contribuie la impiedicarea procesului de degenerare a acorneei, ajutand la o buna functionare a retinei;
  • Vitamina C joaca un rol protector pentru cristalin, mentinand integritatea capilarelor sangvine;
  • Vitamina E ajuta la prevenirea formarii cataractei si impiedica aparitia degenerescentei maculare;
  • Zincul este important pentru incetinirea procesului de pierdere progresiva a vederii, ajutand si la o mai buna absorbitie a vitaminei A

Doaur doua tablete pe zi de Forever Vision, nu vor avea decat efectele dorite, anume acelea de a ajuta la mentinerea unei acuitati vizuale excelente pe timp foarte indelungat. Este o cale simpla si la indemana oricui de a vedea clar si limpede in viitor, totul pentru viitorul ochilor dumneavoastra.

Mod de administrare:
– A se consuma câte douã tablete pe zi, ca supliment nutritiv.

Continut:
– 60 tablete

Forever Vision pret: