Forever Sun Lips

Forever Sun Lips este produsul ideal oferit de catre Forever Living Products, care ofera o protectie ideala pentru tesuturile foarte sensibile ale buzelor. Forever Sun Lips contracareaza efectele nu intotdeauna placute exercitate de catre vremea rece, vant sau soare. Desi este foarte important sa ne protejam buzele impotriva agresiunilor exercitate de mediul inconjurator, cum este si in cazul pielii, adesea obisnuim sa neglijam acest aspect, concentrandu-ne doar asupra corpului sau a tenului. Pentru acest lucru, ne vine in ajutor cel mai nou produs marca Forever Living Products, anume Forever Sun Lips, un balsam de buze cu proprietati calmante, ideal pentru protejarea tesuturilor sensibile ale buzelor impotriva vantului sau soarelui, inclusiv impotriva razelor UVB si UVA, dar in acelasi timp ofera si o minunata senzatie racoritoare de menta.

Unul dintre ingredientele de baza al acestui produs este uleiul obtinut din seminte de jojoba, care confera produsului proprietati hidratante si amelioreaza textura buzelor. Proprietatile uleiul de jojoba sunt completate de cele ale gelului de aloe vera, un adevarat agent de calmare, hidratare si de racorire. Alantoina, obtinuta tot din aloe vera, alaturi de gelul de aloe vera contribuie la calmarea pielii, aducand produsului o senzatie de racorire, calmand simultan si iritatiile.

Avand in vedere toata calitatile produsului Forever Sun Lips, acesta devine nelipsit din rutina de zi cu zi, protejand buzele impotriva temperaturilor reci si impotriva efectelor negative ale vantului.

  • Forever Sun Lips are un factor de protectie SPF 30;
  • Are un spectru foarte larg de actiune protejand atat impotriva razelor UVB cat si UVA;
  • Forever Sun Lips contine gel de aloe vera, alantoina si ulei de jojoba;
  • Forever Sun Lips confera si o aroma racoritoare de menta.

Continutul produsului:

  • 4.25 grame

Modul in care Forever Sun Lips se utilizeaza:

  • Produsul se va folosi inainte cu minim 15 minute inainte de expunerea la soare

Forever Sun Lips pret: