Forever Royal Jelly

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Forever Royal Jelly este un produs apicol de exceptie oferit de catre FLP ce are la baza laptisorul de matca. Laptisorul de matca este folosit de catre albinele dintr-un stup pentru a hrani matca. Datorita acestei hrane, matca este capabila sa depuna in fiecare zi peste 3000 de oua, mai mult chiar decat propria greutate. Tot datorita acestei hrane longevitatea ei este una de apreciat, fiind de circa 40 de ori mai mare decat a unei simple albine.

Forever Royal Jelly
Forever Royal Jelly

Laptisorul de matca nu este altceva decat secretia lactescenta a glandelor faringeale ale tinerelor albine. Tinerele albine ce urmeaza sa devina regine sunt hranite cu acest “super-aliment” ce este foarte bogat in enzime. Numai datorita laptisorului de matca matcile vor reusi sa depuna circa 3000 de oua in fiecare zi, timp de circa 6 ani. In vreme ce albinele lucratoare consuma miere normala, iar durata lor de viata este situata undeva intre patru si sase saptamani.

Laptisor de matca la superlativ

Forever Royal Jelly aduce un aport important de vitamine precum vitamina E, D, A si C. In acelasi timp este un depozit natural al complexului de vitamine B. O componenta majora este vitamina B5 (acid pantotenic), care este una dintre cele mai importante substante din cadrul organismului. Joaca un rol esential in sinteza si metabolismul proteinelor, hidratilor de carbon si lipidelor, dar si a unor hormoni. Se mai poate spune despre laptisorul de matca aflat la baza produsului Forever Royal Jelly ca are in compozitia sa si opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si substante minerale precum potasiul, fosforul, fierul, calciul sulf si siliciu.

Laptisorul de matca este deosebit de bogat in proteine.

Forever Royal Jelly este obtinut din regiuni dertice izolate. Sunt aflate la mare inaltine, acolo unde conditiile sunt ideale pentru existenta stupilor. Dupa ce a fost extras din stup, produsul este racit pana aproape de congelare pentru a se elimina surplusul de apa ce exista in acesta. Astfel se mentine intacta cantitatea de minerale, vitamine, coenzime si enzime.

Mod de administrare Forever Royal Jelly pret:

  • 1 pana la 3 tablete pe zi, cu 30 minute inainte de masa, sublingual pana la absorbtie.

Mod de prezentare Forever Royal Jelly pret:

  • 60 tablete.

Forever Royal Jelly pret: