Forever Mask Powder

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Forever Mask Powder reprezinta o masca-pudra oferita de catre Forever Living Products Romania. Este bazata pe o formula ce contine o combinatie ce are la baza ingrediente valoroase, selectate pentru diversele lor proprietati de curatare pana in profunzime a porilor, dar si de hidratare cutanata. Forever Mask Powder se imbina perfect in ceea ce priveste omogenizarea cu Aloe Activator.  Combinatia dintre cele doua produse va fi una extren de eficienta in ceea ce priveste curatarea si hidratarea tenului.

Forever Mask Powder
Forever Mask Powder

Efecte de intinerire si hidratare pentru ten

Forever Mask Powder contine si maltodextrina si albumina care “redeseneaza” conturul fetei, iar extractul de musetel alaturi de alantoina prezinta efecte de intinerire si de hidratare. Masca Forever Mask Powder este ideala pentru orice tip de ten, fie ca este unul sensibil sau nu, avand ca efect indepartarea ridurilor si a liniilor fine din jurul ochilor. Forever Mask Powder hraneste si tonifica tenul patrunzand pana la cel de-al treilea strat al sau, anume hipoderma.

Mod de utilizare Forever Mask Powder:

  • Pentru a prepara o masca se foloseste o doza-masura de pudra alaturi de o doza-masura de Aloe Activator. Apoi se omogenizeaza pana cand rezulta consistenta fina dorita. Folosind o pensula cosmetica se va trece la aplicarea mastii sub forma unei pelicule fine. Se incepe dinspre zona gatului, si urcand spre frunte, evitand orice contact cu ochii. Se va ramana in pozitie de repaus circa 30 de minute (in cazurile tenurilor sensibile se va tine masca un timp ceva mai mic), fara a fi permise miscari ale fetei. Masca Forever Mask Powder se va indeparta dupa ce se va inmuia folosind un prosop moale inmuiat in apa calduta, dupa care se va clati cu aba din abundenta.

Mod de prezentare Forever Mask Powder:

  • 29 grame

Forever Mask Powder pret: