Forever Lite Ultra Vanilla

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Forever Lite Ultra Vanilla, produs ideal pentru a va sustine motivatia de a avea o greutate ideala, are o aroma delicioasa de vanilie. Este rezultatul unui amestec brevetat menit a furniza simultan aminoacizi, minerale si vitamine. Lite Ultra Vanilla este un produs foarte versatil ce poate fi intotdeauna la indemana dumneavoastra. Este menit a substitui o masa pe zi atunci cand sunteti in imposibilitatea de a servi o masa adecvata.

Sursa de energie

In acest fel, va veti putea feri de mancarea de tip fast-food, stiindu-se consecintele ce rezulta din consumul regulat din aceste feluri de mancare.

Forever Lite Ultra Vanilla
Forever Lite Ultra Vanilla

Lite Ultra Vanilla contine 15 doze.

Mod de administrare Forever Lite Ultra Vanilla:

  • Se va mixa o singura masura din produs, ce contine aproximativ 25 de grame. Se va mixa cu 300 ml fie de lapte degresat, fie de o alta bautura care este pe gustul dumneavoastra (ex. apa sau lapte de soia). In functie de preferintele fiecaruia, se pot zdrobi bucati de gheata sau de fructe, rezultand astfel o bautura delicioasa.

  • Pentru a beneficia de toate proprietatile produsului, Lite Ultra Vanilla se va pastra numai la temperatura camerei, in locuri uscate si bine inchise. A nu se consuma Lite Ultra Vanilla daca ambalajul acestuia este fie deteriorat fie rupt;

  • Lite Ultra Vanilla este un supliment alimentar si nu trebuie folosit in locul unei diete sanatoase si variate. Nu se recomanda a se depasi doza recomandata zilnica si nu se va lasa la indemana copiilor mici.

Mod de prezentare Forever Lite Ultra Vanilla:

  • Produsul contine 375 grame

Forever Lite Ultra Vanilla pret: