Forever Lite Ultra Chocolate

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Forever Lite Ultra Chocolate, produs ideal pentru a va sustine in efortul de a avea o greutate corporala ideala, contine o aroma dulce de ciocolata. Este rezultatul unui amestec brevetat menit a furniza simultan aminoacizi, minerale si vitamine. Forever Lite Ultra Chocolate este un produs foarte versatil ce poate fi intotdeauna la indemana dumneavoastra. Este menit a substitui o masa pe zi atunci cand sunteti in imposibilitatea de a servi o masa adecvata.

Forever Lite Ultra Chocolate
Forever Lite Ultra Chocolate

In acest fel, va veti putea feri de mancarea de tip fast-food, stiindu-se consecintele ce rezulta din consumul regulat din aceste feluri de mancare.

Mod de administrare Forever Lite Ultra Chocolate:

  • Se va mixa o singura masura din produs, ce contine aproximativ 25 de grame, cu circa 300 ml fie de lapte degresat, fie de o alta bautura care este pe gustul dumneavoastra (ex. apa sau lapte de soia). In functie de preferintele fiecaruia, se pot zdrobi bucati de gheata sau de fructe, rezultand astfel o bautura delicioasa. Pentru a beneficia de toate proprietatile produsului, Forever Lite Ultra Chocolate se va pastra numai la temperatura camerei, in locuri uscate si bine inchise. A nu se consuma Forever Lite Ultra Chocolate daca ambalajul acestuia este fie deteriorat fie rupt;
  • Forever Lite Ultra Chocolate este un supliment alimentar si nu trebuie folosit in locul unei diete sanatoase si variate. Nu se recomanda a se depasi doza recomandata zilnica si nu se va lasa la indemana copiilor mici.

Mod de prezentare Lite Ultra Chocolate:

  • Lite Ultra Chocolate contine 15 doze.

Forever Lite Ultra Chocolate pret: