Forever Lean

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Forever Lean contine doua ingrediente revolutionare ce contribuie la reducerea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati. Primul dintre aceste ingrediente este extractul de cactus Opuntia ficus-indica, denumit si smochin indian, nopal sau para tepoasa. Frunzele acestui cactus sunt bogate in fibre ce impiedica absorbtia grasimilor de catre organism. Cercetarile au aratat ca aceste fibre au o capacitate mult mai mare decat alte plante de a reduce absorbtia lipidelor.

Forever Lean
Forever Lean

Cel de-al doilea ingredient din compozitia produsului Forever Lean este o proteina extrasa din boabele de fasole alba. Aceasta proteina incetineste absorbtia zaharurilor la nivelul intestinului subtire prin inhibarea temporara a activitatii enzimei ce transforma zaharurile in amidon.

Contribuie la dobandirea greutatii corporale dorite

Impreuna aceste doua ingrediente revalutionare va pot ajuta sa atingeti greutatea corporala ideala, blocand absorbtia kilocaloriilor din lipide si carbohidrati. Cel de-al treilea ingredient cu eficacitate ridicata din Forever Lean este triclorura de crom. Cromul este un mineral cu rol foarte important in sprijinirea capacitatii naturale a organismului de a regla nivelul de zahar din sange, datorita actiunii sale de co-factor GTF (factor de toleranta la glucoza). Acest lucru este esential pentru functionarea normala a metabolismului.

Pentru a maximiza eficacitatea acestui supliment alimentar este important sa aveti o dieta sanatoasa si sa practicati in mod constant exercitii fizice. Astfel veti atinge si va veti mentine greutatea corporala la care visati.

  • Contribuie la blocarea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati
  • Cromul sprijina capacitatea naturala a organismului de a regla nivelul de zahar din sange, pentru o functionare normala a metabolismului
  • Ajuta la inhibarea temporara a absorbtiei caloriilor din zaharuri

Mod de administrare Forever Lean:

  • 1 capsula de 3-4 ori pe zi, cu apa, imediat inainte de mese

Mod de prezentare Forever Lean:

  • 120 capsule

Forever Lean pret: