Forever Kids

Forever Kids este un supliment de ultima generatie oferit de catre Forever Living Products Romania gandit sa ofere tuturor copiilor care il consuma toate elementele nutritive de care acestia au nevoie in fiecare zi. Forever Kids se prezinta sub forma unor tablete delicioase si amuzante, pe care le pot consuma deopotriva atat adultii cat si copii de peste doi ani pentru  a aduce ca aport in alimentatie intregul necesar de minerale vitale si vitamine, alaturi de fitonutrienti, care pot sa lipseasca din alimentatie.

Fitonutrientii reprezinta substante vegetale deosebit de folositoare in pastrarea sanatatii pe care le regasim de obicei in fructe si legume. Pentru ca Forever Kids se bazeaza pe cele mai moderne tehnice prin care este produs care permit emulsionarea, deshidratarea si uscarea prin liofilizare la legumelor si fructelor proaspete, acest produs reuseste sa pastreze cele mai valoroase elemente nutritive ce sunt necesare organismului, precum enzimele, mineralele si vitaminele. Forever Kids rezulta a fi o multivitamina masticabila, cu un gust delicios si amuzanta pentru a completa oferta de suplimente nutritive oferite de catre Forever Living Products Romania.

Forever Kids NU contine zahar, conservanti sau coloranti artificiali, aspartam, iar in ceea ce priveste fitonutrientii, acestia sunt obtinuti din fructe si legume ce poseda o valoare nutritiva ridicata: spanac, broccoli, visine Acerola, morcovi, mere, varza, afine, citrice si tomate. Alegand Forever Kids va puteti relaxa savurand gustul delicios de struguri si portocale al produsului.

*** Forever Kids NU contine conservanti si coloranti artificiali

*** Forever Kids va este oferit sub forma de tablete masticabile

*** Tabletele Forever Kids au culori si forme amuzante indragite de catre copii

*** Fitonutrientii prezenti in Forever Kids sunt obtinuti numai din fructe si legume proaspete de o calitate superioara, dintre care mentionam morcovii, spanacul, broccoli si varza

Modul de administrare al produsului:

  • In cazul copiilor cu varste de pana la 4 ani se administreaza una sau doua tablete zilnic;
  • In cazul copiilor cu varste de peste 4 ani se administreaza doua pana la patru tablete zilnic

Continut:

120 tablete

Forever Kids pret:

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Fara costuri sau alte obligatii;
  • Posibilitatea de a efectua comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei¬†FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA¬†(click pe imaginea de mai jos):

Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living