Forever Immublend

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Forever Immublend este unul dintre cele mai recente produse marca Forever Living Products. A aparut pe piata din tara noastra in anul 2012, fiind destinat a ajuta la stimularea functionarii normale a sistemului imunitar. Forever Immublend a fost gandit sa sprijine functionarea normala a sistemului imunitar prin abordarea unor aspecte care se refera la prima linie de aparare a corpului. Spre exemplu sangele sau pielea, mergand pana la ultima sa linie de aparare, considerata a fi localizata in colon.

Forever Immublend
Forever Immublend

Forever Immublend are la baza un amestec brevetat de catre Forever Living Products. Fiecare ingredient este ales special in functie de rolul pe care il are in sprijinirea functionarii sistemului imunitar. Astfel ajuta sistemul de aparare al organismului sa functioneze cat mai eficient. Pentru acest amestec s-au ales diversi nutrienti, spre exemplu calitatile unor ciuperci cu valori nutritive si antioxidante de exceptie: Maitake si Shiitake cu lactoferina. Ele sunt completate de minerale precum zincul si vitaminele D si C.

Sprijina sistemul imunitar

Se poate concluziona ca formula originala ce se regaseste in Forever Immublend este conceputa a sprijini in ansamblu buna functionare a sistemului imunitar. Ea ofera nutrienti naturali care lucreaza sinergic, constituind un fundament pentru intarirea sistemului imunitar. Compozitia produsului Forever Immublend este o sursa importanta de nutrienti cu efecte de blocare a actiunii radicalilor liberi, dar si de stimulare a organismului in producerea de antioxidanti proprii.

Mod de administrare Forever Immublend:

  • A se consuma câte douã tablete pe zi, ca supliment nutritiv.

Mod de prezentare Forever Immublend:

  • 60 tablete

Forever Immublend pret: