Forever Gin-Chia

Forever Gin-Chia este considerat a fi un antidot natural impotriva oboselii, stress-ului, surmenajului, etc. Forever Gin-Chia se bazeaza cel mai mult pe doua elemente principale anume: goldenchia si ginsengul siberian. Ginseng-ul se bucura de un renume deosebit, fiind denumit si “planta vietii”, detinand mai multe virtuti terapeutice, din acest motiv el regasindu-se in mai multe produse naturiste concepute pentru mentinerea tonusului, revitalizarii si prelungirii vietii.

Chia aurie (Salvia columbariae) din vest si ginseng din est sunt cele doua plante cu vechi intrebuintari diverse ce formeaza o combinatie menita a aduce pe piata un miracol modern: Forever Gin-Chia. Asadar, aveti toate motivele pentru a permite acestui produs sa ajute organismul sa se recupereze in urma eforturilor depuse prin acest stil de viata agitat actual.

Chia aurie, denumita si “jalesul nord-american” era utilizat de catre indienii de-a lungul timpului pentru proprietatile sale in mentinerea sanatatii. Semintele de chia sunt extrem de bogate in acizi grasi polinesaturati, acizi alfa-linolenici si linoleic, alaturi de acizi grasi omega-3, fibre vegetale si antioxidanti. Comparativ cu cerealele, chia contine mai multe proteine. Spre exemplu exista un raport de 19-23% de proteine prezente in semintele de chia, fata de 14% cate exista in cazul graului, orezului 8,5%, ovazului 15,3%, porumbului 14% si orzului 9,2%. Mai multe decat atat in cazul semintelor de chia vorbim de  o proteina completa, adica prezenta aminoacizilor esentiali este echilibrata, fiind in acelasi timp si un antioxidant puternic.

Ginsengul este un tonic legendar, fiind denumite pe buna dreptate si “regele tonicelor”. Ginsengul are in continutul sau 11 saponine, dar este si un puternic antioxidant.

Cele doua elemente prezente in Forever Gin-Chia contin si vitaminele B2, B1, A, D, si C alaturi de tiamina, riboflavina, fier, calciu, potasiu, sodiu, mangan, magneziu, cupru si zinc. Aceasta combinatie nu face decat sa ajute la cresterea vitalitatii si rezistentei organismului, avand in plus si un efect benefic asupra circulatiei.

Modul de administrare al produsului:

  • Se recomanda consumul de 2 pana la 3 tablete pe zi, in functie si de necesitati

Continut:

  • 100 tablete

Forever Gin-Chia pret:

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Fara costuri sau alte obligatii;
  • Posibilitatea de a efectua comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):

Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living