Forever Focus

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Forever Focus este un supliment ce imbina intr-un mod armonios proprietatile beta-carotenului alaturi de seleniu si vitamina E. Seleniul, unul dintre cele mai importante ingrediente ale acestui produs, este recunoscut ca un foarte puternic si eficient antioxidant, luptand astfel cu succes impotriva radicalilor liberi. Forever Focus este un produs care are la baza o formula bazata dupa o reteta ce contine seleniu, vitamina E, provitamina A si lecitina din soia.

Forever Focus
Forever Focus

Se stie ca radicalii liberi sunt niste particule chimice care se nasc in organism datorita actiunii exercitate de catre stres, radiatiilor solar nocive, aerului poluat si a altor toxine. Acesti radicali liberi reusesc sa treaca prin peretii celulari intrand in combinatii chimice cu ARN-ul si ADN-ul nucleului, reusind sa faca din celule niste mutanti agresivi pentru propriul organism. Cu cat acesti mutanti se inmultesc, cu atat cresc si sansele care conduc la aparitia tomurilor. In plus, radicalii liberi mai sunt raspunzatori si de fenomenul de degenerare celulara si imbatranire.

Vitamina A este apreciata pentru o serie se beneficii pe care le aduce organismului, cum ar fi pastrarea acuitatii vizuale, reproducerea si diviziunea celulara si pentru cresterea oaselor. Totodata, vitamina A are un rol important in mentinerea integritatii tractului respirator, intestinal si urinar, dar sia epiteliilor ochilor. Forever Focus este un supliment nutritiv astfel gandit sa asigure intregul necesar de care organismul are nevoie de vitamina A sub forma beta-carotenului. Beta-carotina ajunge sa se transforme in vitamina

A cand aceasta ajunge la nivelul intestinului subtire, fie in timpul digestiei, fie cand organismul are nevoie, in acest fel excluzandu-se riscul supradozarilor cu vitamina A care devine toxica atunci cand este consumata in doze prea mari. Mai mult, vitamina A este si un puternic antioxidant, asemeni seleniului si vitaminei E.

Vitamina liposolubila, vitamina E este vitala pentru mentinerea unei pieli sanatoase. In plus, vitamina E are rolul de a proteja acizii grasi esentiali regasiti in celulele organismului si vitamina A impotriva oxidarii, prevenind distrugerea tesuturilor.

Un produs exceptional

Unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti este seleniul, care in cadrul produsului Forever Focus actioneaza sinergic cu beta-carotina si vitamina E. Seleniul, un antioxidant nutritiv, este recunoscut pentru calitatile sale care ajuta la prevenirea degradarii sanatatii parului, pielii si a vazului. Mai mult, diverse cercetari de natura recenta au aratat ca seleniul este deosebit de benefic in ceea ce priveste mentinerea sanatatii prostatei.

Astfel, datorita combinatiei de substante nutritive ce se regaseste in Forever Focus, face din acesta unul dintre cele mai importante suplimente nutritive aflate la ora actuala pe piata. Forever Focus este o sursa naturala si foarte bogata de antioxidanti ce contribuie la preintampinarea distrugerilor celulare precoce. Intregul necesar zilnic de vitamina E, seleniu si vitamina A este asigurat de catre Forever Focus.

Cele mai importante ingrediente prezente in Forever Focus:

  • Beta-caroten;
  • Seleniu;
  • Vitamina E;
  • Provitamina A;
  • Lecitina de soia.

Mod de administrare Forever Focus:

  • Se vor consuma zilnic una pana la trei capsule de Forever Focus.

Mod de prezentare Forever Focus:

  • Forever Focus va este oferit sub forma unui flacon ce contine 100 capsule gelatinoase moi

Forever Focus pret: