Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar este oferit de catre Forever Living Products Romania sub forma unui baton hipocaloric, ce se constituie ca un substituent ideal al unei mese avand in plus un gust foarte delicios. Forever Fast Break Energy Bar se caracterizeaza prin faptul ca aduce un aport de aproximativ 50% din necesarul zilnic de minerale si vitamine recomandat in Statele Unite ale Americii, la care se adauga enzime, fosfor si diversi aminoacizi. Fosforul are rol in cresterea nivelului energetic, prin faptul ca accelereaza metabolismul glucidic si lipidic, contribuind in mod decisiv la refacerea organismului dupa efort. Potasiul prezinta importanta atat pentru buna functionare a sistemelor muscular, nervos si cardiovascular, dar are o contributie importanta im mentinerea capacitatii de efort intelectual si fizic mai ales in conditii de stres.

Se mai poate adauga ca Forever Fast Break Energy Bar este un substituent ideal pentru mesele celor aflati mereu in miscare, sau persoanelor active.

Forever Fast Break Energy Bar contine:

  • Arahide, alune, soia si lapte

*** Forever Fast Break Energy Bar asigura 50% din necesarul zilnic de minerale si vitamine

*** Forever Fast Break Energy Bar este o gustare delicioasa, ideala pentru substituirea unei mese, ferindu-va astfel de consumul de aliemente mai putin sanatoase, cum ar fi cele de tip fast-food

*** Forever Fast Break Energy Bar contine doar 230 de calorii in fiecare baton

Forever Fast Break Energy Bar pret: