Forever Active Boost X

Forever Active Boost X
Forever Active Boost X

Forever FabX nu este altceva decat o foarte sanatoasa alternativa pentru aceia dintre noi care prefera sa consume bauturi energizante. Forever FabX se remarca prin extraordinarul sau continut de electroliti si aminoacizi, vitamine, avand in acelasi timp zero calorii, zero carbohidrati si zero zahar.

Forever Active Boost X – energie si sanatate simultan

Stim cu totii ca adesea se intampla sa ne dorim sa avem mai multa energie pentru realizarea scopurilor pe care ni le-am propus, timpul fiind de departe cea mai importanta resursa de care dispunem. In acest sens, un nivel al energiei satisfacator, ne poate ajuta sa ducem la bun sfarsit tot ceea ce ne-am propus. Tocmai in acest scop a fost creat si conceput Forever FabX, dar si pentru a va ajuta sa va mentineti sanatosi si in forma, bucurandu-va pe parcusrsul zilei de gustul grozav si beneficiile cu care produsele Forever Living Products v-au obisnuit.

Forever FabX se mai remarca si prin faptul ca va ofera energie nu numai pe termen scurt, ci si pe termen lung, astfel incat, indirect, sa va ofere si un suport pentru a nu face compromisuri in ceea ce priveste silueta.

Ingredientul pricipal al produsului este guarana, responsabil in cea mai mare parte de energia furnizata de produs, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Ca o concluzie, Forever FabX va ajuta sa va revitalizati, datorita energiei, concentrarii, rezistentei si vitaminelor furnizate de catre produs, dar in acelasi timp are grija si de sanatatea dumneavoastra.

Pentru ca noi toti avem nevoie de un plus de energie din cand in cand, Forever FabX este alternativa cea mai sanatoasa pe care o avem la dispozitie.

Precautii in ceea ce priveste folosirea produsului:

  • se recomanda a se consuma o singura doza in fiecare zi, dupa ce a fost racit in prealabil si agitat usor produsul;
  • are un continut destul de ridicat de cafeina (28 mg / 100 ml);
  • Forever FabX nu se recomanda femeilor insarcinate, fameilor care alapteaza precum si copiilor.

Forever FabX pret: