Forever Argi Plus

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Forever Argi Plus. Acum puteti avea la dumneavoastra oriunde mergeti beneficiile aduse de catre L-arginina, datorita noului produs Forever Argi Plus.

Noul mod de ambalare Forever Argi Plus Pocket Pouch
Forever Argi Plus

Forever Argi Plus este un supliment alimentar a carui formula se bazeaza pe L-arginina alaturi de un complex multivitaminic. Forever Argi Plus va este propus de catre Forever Living Products pe baza unor descoperiri de data recenta din domeniul stiintific. Aceste descoperiri au fost rasplatite de altfel cu premii Nobel. Premiul primit nu este o simpla intamplare, el se datoreaza cercatarilor desfasurate in jurul L-argininei. Aceasta este un aminoacid foarte complex, considerat de catre oamenii de stiinta o adevarata “molecula-miracol”.

L-arginina este foarte benefica deoarece organismul uman o transforma in monixid de azot, contribuind in acest fel la relaxarea fibrelor musculare aflate in peretii vaselor de sange, care in acest fel se vor deschide si favoriza cresterea fluxului sanguin. Imbunatatirea fluxului sanguin aduce cu sine o serie de beneficii, cele mai importante enumerandu-le in continuare: imbunatateste functia imunitara, contribuie la pastrarea sanatatii aparatului cardio-vascular, presiunea arteriala se mentine la valori normale, functia sexuala masculina este stimulata, contribuie la metabolismul glucidelor si lipidelor, etc…

Deci, avand in vedere multiplele beneficii aduse sanatatii, nu ar trebui sa mire pe nimeni ca L-arginina a trezit atatea interese.

Pentru cresterea performantelor intregului organism, nu avem nevoie decat de o singura masura din Forever Argi Plus, amestecata fie cu apa (minerala) fie cu una dintre bauturile pe baza de aloe vera oferite de catre Forever Living Products Romania.

Informatii despre produs:

  • Doza zilnica recomandata este o lingurita-masura, aproximativ 10 grame, masura aflata in interiorul produsului;
  • O cutie contine 30 de astfel de masuri (300 grame)

Mod de administrare Forever Argi Plus:

  • Se va proceda la amestecarea unei singure doze de Forever Argi Plus cu orice bautura non-alcoolica. Spre exemplu, apa, apa minerala, alta bautura oferita de catre Forever Living Products Romania.
  • Se va consuma o singura data pe zi.

Mod de prezentare:

  • 30 de plicuri

Forever Argi Plus pret: