Forever Aloe Peaches

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Forever Aloe Peaches îmbină în mod deosebit de eficient proprietăţile binecunoscute ale gelului de aloe vera cu cele ale extractului de piersici, benefice pentru sănătate datorită mai multor proprietăţi, dintre care menţionăm: efect antihelmintic, cicatrizant, diuretic, energizant, stimulent digestiv. La toate acestea se adaugă un gust deosebit de plăcut la care reacţionează favorabil în special copiii.

Gel de aloe vera combinat cu sucul de piersici

Forever Aloe Peaches este un compus din gel de aloe vera cu concentrat de piersici, o bautura cu un gust foarte placut, ceea ce face din acest produs unul ideal pentru copii. Se poate bea si sub forma de suc, nu doar ca si concentrat, prin simpla adaugare a apei si optional a ghetii. Forever Aloe Peaches contine fragmente de pulpa Aloe Vera, fragmente de piersica si gel stabilizat de Aloe Vera.

Forever Aloe Peaches
Forever Aloe Peaches

Utilizare – Potasiul provine din continutul de piersici, care mai aduce important aport de vitamina A, si carorenoide cu aport vital de vitamina A. Evident ca acest produs poate fi folosit si pentru imbunatatirea imunitatii organismului, in special de catre copii, pentru gustul sau deosebit.

Informatii utile despre produs:

  • Ingrediente – gel stabilizat de aloe vera (cu fragmente de pulpa) si suc natural de piersici. Acestea sunt completate de acidul ascorbic (antioxidant), tocoferol (antioxidant), vitamina A si potasiu (foarte indicat pentru sanatatea inimii)
  • Forever Aloe Peaches are un gust deosebit, datorat piersicilor bine coapte. Reamintim ca aloe vera este cunoscuta din negura vremurilor pentru proprietatile sale curative si pentru ca ajuta la mentinerea starii de sanatate a organismului. Sistemul imunitar este primul beneficiar al consumului de aloe vera.
  • Bucurati-va de gustul delicios pe care natura il ofera cu marinimie, in orice moment al zilei! Poate fi consumat cu gheata pentru o experienta deosebit de placuta.

Mod de administrare Forever Aloe Peaches:

  • A se agita inainte de folosire.
  • Este obligatorie pastrarea la frigider dupa desigilare.
  • Se consuma in cantitati de 60-80 ml per repriza, o data sau de doua ori pe zi.

Mod de prezentare Forever Aloe Peaches:

  • 1 litru

Forever Aloe Peaches pret: