Fields of Greens Forever

Forever Fields Of Greens. Avand in vedere ca in zilele noastre exista multe tentatii alimentare care ne ademenesc la tot pasul, alaturi de asa-zisa comoditate oferita de fast-food-uri, exista o tentinta aproape generala a oamenilor de a neglija consumul de alimente ce sunt bogate in substante nutritive proaspete. Aceste obiceiuri alimentare foarte gresite conduc in final la aparitia unor boli carentiale ale omului modern, dar si la aparitia unor boli la o varsta foarte frageda, boli care altfel erau intalnite la generatiile anterioare la varste destul de inaintate. Alimentatia moderna face sa lipseasca o serie de elemente nutritive de mare importanta precum fitonutrientii prezenti in legumele crude si in fructe, polivitaminele, etc. Alimentatia moderna presupune consumarea unor alimente prelucrate excesiv termic, congelate si decongelate dupa foarte mult timp, sau pasteurizate care sunt surse de toxine si otravesc organismul. Toate acestea afecteaza in mod sistematic sistemul imunitar, scazand in consecinta rezistenta la imbolnaviri.

Pentru a preintampina efectene nedorite ale acestui stil de alimentatie Forever Living Products va propune Fields of Greens. Lista de ingrediente prezente in Forever Fields of Greens va dezvalui o abundenta de elemente nutritive active, originea lor fiind diverse verdeturi, combinate intr-un mod eficient pentru combaterea deficientelor nutritive.

Din Fields of Greens va veti putea lua toate enzimele, mineralele, vitaminele, clorofila si antioxidantii care va lipsesc pentru ca Fields of Greens combina firul de orz incoltit care contine proteine, celuloza, flavonoizi, celuloza, minerale, vitamina B si C, cu firul de grau tanar, lucerna sub forma de germeni si frunze, piperul iute de Cayenne, picolinatul de crom, dar si mierea, o sursa si ea de aminoacizi, minerale si vitamine, toate petnru a conferi un efect energizant si pentru mentinerea sanatatii. Graul este bogat in minerale, vitamina si microelemente precum clorofila cu o structura asemanatoare hemoglobinei umane, in vreme ce lucerna a fost adaugata in Fields of Greens pentru continutul sau bogat de clorofila, vitaminele K, E, B6 si A, alaturi de minerale. Piperul ioute de Cayenne favorizeaza digestia si circulatia, avand puternice proprietati antioxidante. Picolinatul de crom are multiple efecte pozitive dintre care enumeram potentarea efectelor oxidative ale enzimelor, potentarea efectelor insulinei prin sporirea numarului de receptori membranari, facilitand patrunderea si consumul de glucoza, ameliorand nivelul glicemiei. Peste acestea picolinatul de crom ajuta la stimularea secretiei de insulina de catre pacreas.

Mod de administrare:
– A se consuma 2-3 tablete pe zi inainte de masa cu 30 minute.

Continut:
– 80 de tablete.

Forever Fields of Greens pret: