Aloe Vera Gelly

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Aloe Vera Gelly are la baza gelul stabilizat de aloe vera pentru efectele sale regenerante pe care le are pentru piele. Este completat de vitamina E naturala, alge marine si alantoina pentru efectele lor calmante. Impreuna, toate acestea realizeaza un complex ideal capabil sa va protejeze epiderma intr-un mod exceptional. In mod traditional, aloe vera a fost folosita de-a lungul mai multor milenii pentru a ajuta la inlaturarea efectelor produse de catre leziunile minore cutanate. Acesta este unul dintre motivele pentru care aloe vera a ajuns sa fie cultivata chiar si in casele oamenilor. Este planta ideala pentru masurile de prim-ajutor pentru arsuri si alte rani minore.

Aloe Vera Gelly
Aloe Vera Gelly

De aici concluzionam ca gelul stabilizat de aloe vera, identic cu gelul proaspat extras din interiorul frunzei de aloe vera, poseda efect lubrefiant, chiar si in cazul celor mai sensibile epiderme.

Crema din aloe vera care calmeaza iritatiile

Aloe Vera Gelly se va aplica intr-o cantitate suficienta pe regiunea care necesita refacere, calmarea unor iritatii, hidratare, sau refacerea catifelarii initiale. Aloe Vera Gelly poate fi folosita oricand, pentru  ca nu pateaza hainele si poate patrunde foarte repede in piele. Se prezinta sub forma unui gel translucid, cu un continut bogat in agenti de umectare si hidratare. Pentru ca aloe vera a fost folosita de-a lungul timpului pentru acordarea primului ajutor si pentru rezolvarea unor rani minore, Forever Living Products a conceput produsul Aloe Vera Gelly intr-o forma speciala. Produsul se prezinta sub forma unui gel cu aplicare topica, ce se absoarbe complet, avand actiune hidratanta, cicatrizanta si calmanta.

Crema ideala pentru leziuni cutanate minore

De-a lungul timpului s-au obtinut rezultate satisfacatoare prin utilizarea produsului Aloe Vera Gelly in diverse probleme. Enumeram aici probleme legate de arsuri, diverse leziuni cutanate minore, arsuri solare, etc… Gelul translucind sub care se prezinta Aloe Vera Gelly poseda proprietati antiinflamatorii, calmante si de combatere a infectiilor. Este utilizat de catre fizioterapeuti pentru ultrasonoterapie si de catre hair-stylisti. Acestia din urma folosesc crema pentru protejarea scalpului inainte de efectuarea unor ondulatii permanente sau a vopsirilor. Oriunde v-ati afla, fie ca sunteti acasa, sau plecati in vacanta, Aloe Vera Gelly este utila in orice trusa de prim-ajutor. Se indentifica ca un adevarat tovaras pentru pielea care are nevoie de o ingrijirea foarte atenta.

Mod de utilizare Aloe Vera Gelly:

  • Se va aplica crema Aloe Vera Gelly pe zona afectata, numai dupa ce pielea a fost curatata in prealabil.

Mod de prezentare Aloe Bera Gelly:

  • 118 ml.

Forever Aloe Vera Gelly pret: