Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly are la baza gelul stabilizat de aloe vera pentru efectele sale regenerante pe care le are pentru piele, alaturi de vitamina E naturala, alge marine si alantoina pentru efectele lor calmante, impreuna toate acestea realizand un complex ideal capabil sa va protejeze epiderma intr-un mod exceptional. In mod traditional, aloe vera a fost folosita de-a lungul mai multor milenii pentru a ajuta la inlaturarea efectelor produse de catre leziunile minore cutanate. Acesta este unul dintre motivele pentru care aloe vera a ajuns sa fie cultivata in casele oamenilor, fiind ideala pentru masurile de prim-ajutor pentru arsuri si alte rani minore. De aici concluzionam ca gelul stabilizat de aloe vera, identic cu gelul proaspat extras din interiorul frunzei de aloe vera, poseda efect lubrefiant, chiar si in cazul celor mai sensibile epiderme.

Aloe Vera Gelly se va aplica intr-o cantitate suficienta pe regiunea care necesita refacere, calmarea unor iritatii, hidratare, sau refacerea catifelarii initiale. Aloe Vera Gelly poate fi folosita oricand, pentru  ca nu pateaza hainele, poate patrunde foarte repede in piele, prezentandu-se sub forma unui gel translucid, cu un continut bogat in agenti de umectare si hidratare. Pentru ca aloe vera a fost folosita de-a lungul timpului pentru acordarea primului ajutor si pentru rezolvarea unor rani minore, Forever Living Products a conceput produsul Aloe Vera Gelly sub forma unui gel cu aplicare topica, ce se absoarbe complet, avand actiune hidratanta, cicatrizanta si calmanta.

De-a lungul timpului s-au obtinut rezultate satisfacatoare prin utilizarea produsului Aloe Vera Gelly in probleme legate de arsuri, diverse leziuni cutanate minore, arsuri solare, etc… Gelul translucind sub care se prezinta Aloe Vera Gelly poseda proprietati antiinflamatorii, calmante si de combatere a infectiilor, fiind utilizat de catre fizioterapeuti petnru ultrasonoterapie, de catre hair-stylisti pentru protejarea scalpului inainte de efectuarea unor ondulatii permanente sau a vopsirilor. Oriunde v-ati afla, fie ca sunteti acasa, sau plecati in vacanta, Aloe Vera Gelly este utila in orice trusa de prim-ajutor, indentificandu-se ca un adevarat tovaras pentru pielea care are nevoie de o ingrijirea foarte atenta.

Modul de administrare al produsului:

  • Se va aplica crema Aloe Vera Gelly pe zona afectata, numai dupa ce pielea a fost curatata in prealabil.

Continut:

  • 118 ml.

Forever Aloe Vera Gelly pret: