Aloe Propolis Creme

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Aloe Propolis Creme, o crema marca Forever Living Products, isi propune sa combine avantajele pe care le ofera gelul de aloe vera stabilizat (cu efecte regeneratoare si hidratante) cu efectul antibiotic conferit de catre propolisul natural. Aloe Propolis Creme mai contine pe langa gelul stabilizat de aloe vera si de propolis, extract de tataneasa si musetel, beta-carotina, vitamina E, etc…

Aloe Propolis Creme
Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme este un produs de top din oferta de produse Forever, cu efecte revitalizante. Este un produs conceput si creat pentru a conferi tenului dumneavoastra o hidratare eficienta alaturi de un efect antibiotic natural. Este o combinatie extrem de eficienta in lupta cu antioxidantii ce provin din mediul inconjurator, adesea poluat, cunoscuti ca adevarati inamici ai epidermei.

O crema din aloe vera si propolis

Aloe Propolis Creme se poate utiliza deopotriva atat de catre adulti cat si de catre copii. Mai ales de catre persoanele care traiesc in zonele aglomerate urbane, acolo unde poluarea este la cote foarte inalte. Are ca scop limitarea procesului de deteriorare a tenului, dar si pentru un aspect proaspat si neobosit al pielii.

Avantajele folosirii produsului Aloe Propolis Creme vor fi vizibile inca de la prima folosire a cremei, oferind o hidratare cutanata si subcutanata a epidermei, iar propolisul este purtat de catre gelul de aloe vera catre straturile profunde ale epidermei, unde ajuta la in procesul de vindecare si regenerare. Propolisul din continutul produsului confera pielii o elesticitate optima si un aspect proaspat.

Ca o informatie suplimentara, propolisul aflat la baza produsului Aloe Propolis Creme este un produs apicol ce se compune din uleiuri naturale, miere si ceruri, fiind folosit in scopuri diverse de aproape 2000 de ani, fiind considerat cel mai eficace antibiotic natural.

Mod de utilizare Aloe Propolis Creme:

  • Se recomanda a se folosi crema cu aloe vera si propolis ori de cate ori va simtiti pielea fetei aspra sau uscata. Atunci cand o folositi se recomanda un masaj cu un strat suficient de gros de crema. Avand in vedere calitatea cremei, aceasta se va absorbi de indata in piele. Pentru rezultate sigure se recomanda un masaj continuu pana la absorbirea completa a acesteia.

Mod de prezentare Aloe Propolis Creme:

  • Aloe Propolis Creme contine 113 grame, avand la baza mai multe substante folosite in scopuri diverse pentru infrumusetare. Dintre ele se evidentiaza vitaminele E si A, gelul de aloe vera si extract de flori de Romanita. Alte ingrediente sunt extractul de musetel si tataneasa, vitamina C, parfum, etc…

Forever Aloe Propolis Creme pret: