Aloe MSM Gel

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Aloe MSM Gel oferit de catre Forever Living Products este gandit a ajuta la alinarea durerilor articulare. In acelasi timp aceasta actioneaza si pentru eliminarea cauzelor care au condus la acest lucru. Aloe MSM Gel contine cum v-am obisnuit credem deja, gelul stabilizat de aloe vera. Acestuia, Forever Living Products i-a adaugat Metil-Sulfonil-Metan, care este o forma de sulf organic.

Aloe MSM Gel
Aloe MSM Gel

Atunci cand durerile articulare va dau batai de cap, suntem convinsi ca vreti sa scapati rapid de acesta si de aceea va oferim Aloe MSM Gel. MSM nu este altceva decat abrevierea de la Metil-Sulfonil-Metan, sub forma sulfului organic de care am mentionat anterior, acesta la randul sau fiind prezent in cele mai multe organisme vii. In ordinea importantei in cadrul organsimului, sulful ocupa locul trei si este extrem de important pentru cartilaje, dar si pentru tesutul conjunctul, care la randul sau intra in compunerea articulatiilor.

Celalalt ingredient major prezent in produsul Aloe MSM Gel este gelul stabilizat de loe vera, si el cu multiple proprietati menite a ajuta la buna functionare a articulatiilor. Aloe MSM Gel combina cele doua elemente expuse anterior cu alte extracte vegetale renumite si ele pentru proprietatile lor in protejarea articulatiilor.

Modul de utilizare al produsului Aloe MSM Gel este aplicarea unui strat generos de crema pe zona afectata de durere, facandu-se apoi un masaj pana cand aceasta patrunde in intregime in piele. Aplicarea produsului se face ori de cate ori este nevoie.

Se va evita intrarea in contact a cremei cu ochii, iar daca acest contact se produce accidental se recomanda ca timp de cateva minute sa va clatiti ochii cu apa din abundenta si un consult de specialitate.

Mod de utilizare Aloe MSM Gel:

  • Se va aplica pe locul dorit, urmand a se face masaj pana la absorbtia completa a cremei in piele.

Mod de prezentare Aloe MSM Gel:

  • 118 ml

Recomandare:

Forever Aloe MSM Gel pret: