Aloe Lotion

Aloe Lotion, emulsie ce are la baza foarte apreciatul gel stabilizat de aloe vera, alaturi de diverse vitamine, elastina, colagen, alantoina si ulei de jojoba, este o crema de corp/ten foarte eficienta, mai ales cand este aplicata dupa imbaiere, pe pielea umeda.

Aloe Lotion este un produs reprezentativ, marca Forever Living Products, folosita pentru mai multe intrebuintari, ideala pentru hidratarea si catifelarea pielii, datorita compozitiei sale bazate in primul ran pe gel stabilizat de aloe vera, vitamina E si ulei de jojoba. Elastina si colagenul cei au fost adaugate produsului au scopul de a ajuta la mentinerea unei epiderme suple si netede.

Aloe Lotion este o crema ce se constituie intr-o alegere ideala in cazul tenurilor uscate, si mai ales a celor supuse intens la intemperii. Aloe Lotion poseda un parfum delicat, este capabila sa asigure o hidratare pe o perioada lunga de timp, contribuind in acelasi timp si la restabilirea rapida a pH-ului cutanat precar al epidermelor ce sunt mai sensibile, reusind sa le mentina supletea si moliciunea. Formula cremei Aloe Lotion are avantajul folosirii unor tehnologii de ultima ora, fiind o garantie a faptului ca veti obtine rezultate exceptionale atat in cazul tenului, cat si in cazul corpului.

Mod de utilizare Aloe Lotion:

    • Aloe Lotion se aplica numai pe pielea curata, unde este nevoie, de preferat dupa imbaiere, cand pielea este umeda;
  • Pentru obtinerea unor rezultate desavarsite, se recomanda o masare usoara pana ce aceasta patrunde complet in piele.

Continut:
– 118 ml.

Forever Aloe Lotion pret:

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Fara costuri sau alte obligatii;
  • Posibilitatea de a efectua comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei¬†FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA¬†(click pe imaginea de mai jos):

Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living