Aloe Liquid Soap

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Aloe Liquid Soap este foarte apreciat deopotriva atat de catre copii dar si de catre persoanele adulte. Este un sapun lichid a carui formula exceptionala are la baza aloe vera, sapun ce poseda proprietati non-iritante si hidratante. Aloe Liquid Soap se poate folosi atat pentru igiena fetei cat si pentru igiena mainilor. Sapunul lichid Aloe Liquid Soap se bazeaza in principal pe gelul stabilizat de aloe vera. Acest lucru inseamna ca este capabil sa curete epiderma fara a o usca, fiind si foarte usor de folosit.

Aloe Liquid Soap
Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap produce din abundenta spuma usor parfumata, foarte placuta, care se poate indeparta cu foarte mare usurinta. Va lasa in urma sa o piele moale, matasoasa, supla si curata. In vreme ce alte produse similare sau sapunurile solide produc cel mai adesea iritatii, folosind Aloe Liquid Soap nu veti avea parte niciodata de asa ceva.

Sapun din aloe vera ideal si pentru copii

Copii vor fi incantati sa foloseasca acest produs, pentru ca Aloe Liquid Soap nu va irita ochii, fiind pe deasupra si biodegradabil. Aloe Liquid Soap are un pH controlat cu o actiune delicata, din acest motiv putandu-se utiliza pentru toaleta de zi cu zi a fetei, corpului si mainilor. Aloe Liquid Soap se poate utiliza si de catre persoanele ce poseda o epiderma sensibila sau diverse iritatii.

Produsul se prezinta intr-o forma moderna, cu un ambalaj de tip flacon-dozator, discret parfumat, fiind foarte usor de folosit, ceea ce in transforma intr-un produs ideal a fi folosit de catre intreaga familie.

Mod de utilizare Aloe Liquid Soap:

  • Fiecare apasare a mecanismului va elibera o cantitate mica din produs, de preferat in palmele umezite. O curatire eficienta a mainilor, fetei sau corpului presupune formarea unei spume din abundenta, spuma ce se va indeparta foarte usor cu apa calduta, urmand ca epiderma sa se usuce prin tamponare cu un prosop moale

Aloe Liquid Soap NU irita ochii.

Mod de prezentare Aloe Liquid Soap:

  • 473 ml

Forever Aloe Liquid Soap pret: