Aloe Jojoba Shampoo

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Aloe Jojoba Shampoo este adus pe piata din tara noastra de catre Forever Living Products Romania. Este un sampon extraordinar ce are la baza gelul stabilizat de aloe vera. Aloe Jojoba Shampoo se caracterizeaza printr-un pH echilibrat, si folosirea sa va avea efecte deosebit de pozitive pentru parul dumneavoastra. Enumeram aici stralucire, devenind usor de aranjat si sanatos. Aloe Jojoba Shampoo este o adevarata binefacere pentru parul dumneavoastra dar si pentru scalp. Proprietatile gelului stabilizat de aloe vera sunt reale alternative de ingrijire naturala a parului in comparatie cu alte sampoane existente pe piata. Are o actiune delicata care il face recomandabil pentru toate tipurile de par.

Aloe Jojoba Shampoo
Aloe Jojoba Shampoo

Samponul Aloe Jojoba Shampoo are o contributie importanta in mentinerea sanatatii scalpului si a parului. Acest lucru se intampla datorita activitatii enzimatica (eliminarea depozitelor de celule moarte). La acesta se adauga multiplele beneficii arhicunoscute ale gelului stabilizat de aloe vera:

  • Existenta unui numar mare de aminoacizi utili intetrigratii papilelor si foliculilor firelor de par;
  • Efectul saponinelor si al actiunii agentilor natural de spumare;

Uleiul de jojoba este un alt element prezent in Aloe Jojoba Shampoo, extrem de folosit in cadrul industriei cosmetice. El aduce un plus de calitati emoliente acestui produs. Uleiul de jojoba contribuie la restabilirea nivelului apei aflate la nivelul pielii dar si anexelor sale, redand volum firelor de par care au un nivel redus al sebumului datorita spalarilor frecvente, refacand tija si varfurile inspicate. Astfel, un par uscat, ud sau incurcat va putea fi pieptanat cu usurinta si firesc, capatand un aspect vaporos.

Un sampon care actioneaza eficient si delicat

Samponul oferit de catre Forever Living Products Romania actioneaza eficient si delicat in acelasi timp, chiar si in cazul parului cu aspect gras-seboreic, dar si in cazul prezentei matretei. Samponul Forever contribuie la calmarea iritatiilor scalpului, parul devenind usor de aranjat si stralucitor.

Pentru cei ce sufera de o cadere masiva a parului sau tendintra catre alopecie, dupa ce ati folosit samponul Aloe Jojoba Shampoo parul poate fi ajutat sa se refaca folosind Aloe First, prin masare usoara a firului de par si lasat sa se usuce. Se poate adauga si o actiune interna folosind alte produse Forever Living Products Romania cum ar fi Aloe Vera Gel, Forever Nature-Min si Fields of Greens, iar rezultate va vor da suficiente motive sa fiti optimisti.

Aloe Jojoba Shampoo este ideal sdi pentru reglarea activitatii glandelor sebacee, previne aparitia matretii, a pruritului si a caderii parului. Aloe Hohoja Shampoo stimuleaza cresterea parului, contribuie la regenerarea stratului protector al firului de par si hidratarea acestuia, iar efectele sunt de redare a luciului si tariei firului de par, fortificand si radacina acestuia. Pentru ca poseda un pH echilibrat produsul poate fi utilizat in fiecare zi.

Mod de utilizare Aloe Jojoba Shampoo:

  • Aloe Jojoba Shampoo se aplica pe parul umed si se maseaza usor pentru a se forma o spuma abundenta, si pentru a se stimula scalpul, urmand a se clati din abundenta. Acest proces se repeta atunci cand este nevoie pana cand parul este perfect curat.

Mod de prezentare Aloe Jojoba Shampoo:

  • 296 ml

Forever Aloe Jojoba Shampoo pret: