Aloe Jojoba Conditioner

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Aloe Jojoba Conditioner este un balsam a carui formula se bazeaza in principal pe aloe vera. El va este oferit de catre Forever Living Products Romania, fiind un produs apreciat de milioanele de consumatori ai produselor Forever Living Products. Aloe Jojoba Conditioner este un produs exceptional bazat pe o formula care pe langa gelul de aloe vera. Ea este imbogatita si cu complexul vitaminic B, alaturi de proteine hidrolizate. Printre actiunile sale cele mai apreciate se numara cea de refacere si cea de hidratare.

Aloe Jojoba Conditioner
Aloe Jojoba Conditioner

Folosind Aloe Jojoba Conditioner parul dumneavoastra va devenit mult mai matasos si mai stralucitor, si in plus coafura va fi mai facil de realizat.

Un produs exceptional

Aloe Jojoba Conditioner este recomandat a se folosi impreuna cu samponul Aloe Jojoba Shampoo, imediat dupa folosirea acestuia. Stralucirea parului si toate celelalte efecte exceptionale asupra parului sunt rezultatul combinarii gelului stabilizat de aloe vera cu agenti antielectrostatici.

Ca o concluzie, se poate spune ca parul dumneavoastra merita o ingrijirea exceptionala conferita de catre balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse.

Mod de utilizare Aloe Jojoba Conditioner:

  • Dupa ce v-ati spalat parul cu samponul Aloe Jojoba Shampoo, folosirea balsamului Aloe Jojoba Conditioner presupune masarea parului dupa care se lasa sa actioneze timp de maxim 3 minute. Urmatoarea etapa si ultima este clatirea parului si aranjarea acestuia dupa dorinta.

Mod de prezentare Aloe Jojoba Conditioner:

  • 296 ml

Forever Aloe Jojoba Conditioner pret: