Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion
Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion, unul dintre cele mai apreciate si folosite produse pe baza de aloe vera ce poarta marca Forever Living Products, are la baza sa o formula gandita si realizata pentru ameliorarea durerilor provocate de entorse, luxatii, crampe musculare, etc… Prin aplicarea cremei pe baza de aloe vera Aloe Heat Lotion se obtine un efect termogen (de incalzire) pe locul aplicarii care va ca efect estomparea durerilor descrise mai sus.

Fiecare dintre noi s-a confruntat cu dureri provocate de dureri musculare, luxatii sau entorse, si pentru ca este stiut cat de dureroase pot fi acestea la un anumit moment, suntem incredintati ca Aloe Heat Lotion este o crema mai mult decat utila, iar rezultatele exceptionale ale sale nu vor intarzia nicio clipa sa apara. Aplicati crema pe baza de aloe vera Aloe Heat Lotion peste zona afectata, iar in mod aproape instantaneu durerile vor incepe sa dispara, datorita agentilor de incalzire locala si gelului aloe vera.

Pentru cei ce fac sport in mod regulat, Aloe Heat Lotion este o necesitate, pentru ca ei sunt cei mai expusi la riscul aparitiei unei entorse sau luxatii. Nu trebuie sa fii sportiv pentru a avea nevoie de aceasta lotiune pe baza de gel de aloe vera, pur si simplu este nevoie doar sa fii o persoana activa si la sfarsitul unei zile istovitoare un masaj cu Aloe Heat Lotion este tot ceea ce aveti nevoie pentru relaxarea muschilor si pentru a va simti odihniti.

Mirosul intepator al produsului este si el apreciat pentru efectele sale benefice aduse in cazul gripelor avand o contributie deloc neglijabila la deschiderea cailor respiratorii. In vederea ameliorarii simptomelor ce caracterizeaza gripele si racelile, este de ajuns sa aplicati crema si sa efectuati un masaj usor pana la deplina patrundere a acesteie in piele, in jurul sinusurilor sau pe piept.

Modul de utilizare Aloe Heat Lotion:

  • Produsul se aplica la nevoie in zonele afectate de durere de pana la 3-4 ori pe zi;
  • Aloe Heat Lotion NU se va aplica pe rani sau plagi;
  • Dupa aplicarea cremei, se maseaza pana la completa absorbtie a sa in piele;

Modul de prezentare Aloe Heat Lotion:

  • Flacon 118 ml

Aloe Heat Lotion pret:

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Fara costuri sau alte obligatii;
  • Posibilitatea de a efectua comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):

Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living