Aloe Body Conditioning Creme

Aloe Body Conditioning Creme alaturi de un alt produs foarte cunoscut din oferta Forever Living Products, anume Aloe Body Toner sunt recomandate ca produsele ideale destinate mentinerii supletii corpului. Cele doua produse sunt parte a programului Aloe Body Toning Kit cu rezultate bune in reducerea celulitei, alaturi de o dieta cu un numar redus de calorii si de practicarea unui sport in mod regulat.

Mai multe cauze stau la baza aparitiei celulitei printre care cele mai importante sunt: dezechilibrul hormonal combinat cu cresterea nivelului hormonilor estrogeni sau o circulatie vasculara deficitara. Aloe Body Conditioning Creme realizeaza stimularea circulatiei cutanate contribuind in acest fel la incetinirea procesului de retentie lichidiana dar si de depozitare a grasimilor, fapt care conduce la aparitia celulitei.

Aloe Body Conditioning Creme se prezinta sub forma unei creme emoliente ce poseda o textura densa si onctuoasa, caracterizata printr-un continut important de agenti de emulsionare, extraxte vegetale europene, agenti de umectare, fiind foarte recomandata pentru efectuarea de masaje sau pentru ingrijirea unor zone cu asperitati, keratinizari sau ingrosari prezente in special la nivelul membrelor inferioare sau la alte zone. Aplicarea Aloe Body Conditioning Creme nu va lasa urme grase, fiind un produs de hidratare la finalul procesului de tonifiere, si determina in plus o senzatie placuta de incalzire.

Modul de utilizare al produsului:

  • Consultati instructiunile continute in programul Aloe Body Toning Kit

Continutul produsului:

  • Flacon de 113 grame

Forever Aloe Body Conditioning Creme pret:

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Fara costuri sau alte obligatii;
  • Posibilitatea de a efectua comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):

Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living