Aloe Blossom Herbal Tea

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Aloe Blossom Herbal Tea se bazeaza si el tot pe aloe vera, fiind un ceai obtinut din florile de aloe vera dar si de alte plante printre care se numara scortisoara, ghimbirul chinezesc, musetelul din Egipt, cuisoare, anason, Sena, foi de mure, etc… Aloe Blossom Herbal Tea se mai caracterizeza printr-un continut foarte redus de calorii si fara sa contina cofeina.

Aloe Blossom Herbal Tea
Aloe Blossom Herbal Tea

Sa trecem in revista proprietatile detinute de catre componentele produsului:

  • Cuisoarele au proprietati antiseptice, stimulator digestive, afrosidiace si dezinfectante;
  • Scortisoara aduce produsului un gust placut, contribuind la ameliorarea digestiei si a apetitului, in paralel avand efecte hemostatice, antispastice si afrodisiace; scortisoara este indicata in cazurile de raceala si pentru stimularea bunei functionari a sistemului imunitar;
  • Musetelul din Egipt detine proprietati calmante, dezinfectante ale tubului digestiv;
  • Ghimbirul chinezesc;
  • Sena are efecte laxative, contribuind la accelerarea miscarii intestinului gros

Ceai cu calitati extraordinare

Aloe Blossom Herbal Tea chiar daca nu contine cofeina, a fost gandit pentru a da senzatia de revitalizare. Aloe Blossom Herbal Tea se poate bea adaugand cuburi de gheata, sau fierbinte, avand un gust extraordinar, fiind si simplu de preparat. Aloe Blossom Herbal Tea combina mai multe ingrediente selectionate cu mare atentie din Jamaica, China, India, America si Egipt. Scortisoara cu proprietatile sale reconfortante, cuisoarele si coaja de portocala aduc produsului un gost foarte placut de fructe. Ingredientele sunt completate de ghimbir cu proprietatile sale calmante.

Toate ingredientele descrise mai sus combinate cu bobocii florali de aloe vera de pe plantatiile Forever Living Products, fac din acest ceai unul reconfortant si cu putine calorii, ceea ce il face si un produs indicat pentru orice program de control al greutatii corporale.

INGREDIENTE: coaja de portocala, scortisoara, cuisoare, fenicul, pimenta, frunze de mure, piper de Jamaica, nucsoara, boboci florari de aloe vera, Gymnema sylvestre si musetel.

Mod de administrare Forever Aloe Blossom Herbal Tea:

  • Se va prepara din fiecare plic cate o cana de ceai

Mod de prezentare Forever Aloe Blossom Herbal Tea:

  • Ceaiul Forever Aloe Blossom Herbal Tea este comercializat in cutii ce contin fiecare cate 25 de plicuri.

Forever Aloe Blossom Herbal Tea pret: