Aloe Activator

Aloe Activator este produsul Forever Living Products cu cea mai mare concentratie de gel stabilizat de aloe vera. Nu numai ca are cea mai mare concentratie de gel stabilizat de aloe vera din randul produselor Forever Living Products, dar Aloe Activator are cea mai mare concentratie de gel din randul tuturor produselor pe baza de aloe vera care exista la ora actuala in lume.

Aloe Activator are in compozitie pe langa gelul stabilizat de aloe vera si alantoina, care este un factor de regenerare celulara si de crestere. Aloe Activator este excelent pentru hidratare cu un continut bogat in enzime, polizaharide si aminoacizi. Din acest motiv este ideal a se folosi inainte de folosirea altui produs remarcabil pentru ingrijirea tenului, anume Facial Contour Mask Powder, aducand un efect de hidratare, curatire si de refacere. Masca Facial Contour Mask Powder este ideala pentru indepartarea celulelor moarte conferind tenului in acelasi timp un aspect luminos si intinerit.

Aloe Activator se mai caracterizeaza printr-un pH echilibrat, usor spre acid (4,5), putandu-se aplica cu usurinta in jurul ochilor.

Aloe Activator poate fi folosit in mai multe scopuri, dar cel mai adesea este folosit odata cu trusa Aloe Fleur de Jouvence, pentru ca este foarte eficient pentru efectuarea unei curatiri profunde a pielii, pentru redarea unei senzatii de prospetime si pentru obtinerea unui efect astringent. Aloe Activator se foloseste impreuna cu un tampon de vata suficient imbibat cu produs.

Modul de utilizare:

  • Se va aplica pe zona dorita impreuna cu un tampon de vata, iar daca se foloseste impreuna cu trusa Aloe Fleur de Jouvence se vor urma instructiunile prezente in trusa;

Continut:
– flacon 60 ml (in trusa Aloe Fleur de Jouvence)
– flacon 120 ml (disponibil separat)

Forever Aloe Activator pret: