25th Edition for Men

Contacteaza-ne pentru produse aloe vera Forever Cumpara la pret depozit

Parfumurile Forever
Ispititoare, îmbietoare, minutios elaborate, mirosuri proaspete, aromatice… Special create pentru Forever Living, 25th Edition for Men Cologne Spray si 25th Edition for Women Eau de Parfum oferã veritabila plãcere a unui subtil elixir.

25th Edition for Men
(fluida, fougère, aromatica)

25th Edition for Men
25th Edition for Men

Apa de colonie 25th Edition for Men – o combinatie persistentã, de-a pururi masculinã aduce prospetimea conferitã de notele sale verzi (fougère-feriga), a ierburilor aromate, a citricelor si a esentelor lemnoase. Nota sa de vârf emanã mirosul frunzelor de busuioc, al lavandei mediteraneene, al ananasului proaspãt si al bergamotelor de Calabria.

Un parfum ce confera prospetime

Notele de mijloc preiau aceeasi impresie si aduc adieri de muscatã, de frunze de ceai si de mere Granny Smith. Compozitia dezvãluie la final profunzimea notei de bazã masculine conferite de licheni si lemn de santal, senzualitatea moscului, parfumul lemnului de cedru si al boabelor de Tonka.

Lasa-te fermecat de aromele proaspete si ispititoare ale parfumului 25th Edition for Men! Creat special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiti parfumeuri francezi, aceste esente deosebite ofera veritabila placere a unui elixir subtil.

Mod de utilizare 25th Edition for Men:

  • Se va aplica dupa dorinta

Mod de prezentare 25th Edition for Men:

  • Flacon spray a 50 ml.

Forever 25th Edition for Men pret: